KURUMSAL ;

 

Yemek üretiminde yılların tecrübesine sahip olan firmamız, 2010 yılından itibaren ÖKSEL YEMEK adı altında, gıda üretimi ve hizmeti alanında faaliyette devam etmektedir.

 

ÖKSEL YEMEK günlük 14.000 kişilik yemek kapasitesi ile İskenderun şubesi ve günlük 8.000 kişilik yemek kapasitesi ile Antakya şubesi ile bölgenin en yüksek üretim kapasitesine sahip toplu yemek firmasıdır.Yüksek standartlarla donatılmış mutfaklarımızda sürekli eğitim ve denetimlerle takip edilen bir üretim sistemi mevcuttur. Gıda mühendisi ve gıda teknikerleri tarafından programlanan bu hijyen ve kalite eğitimleri yine bu ekip tarafından denetlenir. Menülerimiz günlük alınması gereken kalori üzerinden hesaplanarak gıda mühendislerimiz tarafından titizlikle hazırlanmakta ve  müşterilerimize sunulmaktadır.